در کتاب گلبرگ زندگی استاد دهنوی مجموعه گفت و گوی تلویزیونی ازدواج که به صورت تصویری از شبکه سوم سیما پخش شده بود را به صورت مکتوب در آورده اند از ویژگی هایی که در مورد این کتاب میتوان نام برد این است که در هریک از جلدها به مباحثی به صورت تخصصی پرداخته شده است.
مجموعه گفتگوی تلویزیونی ازدواج در شبکه سه سیما)، حسین دهنوی
کتاب گلبرگ زندگی ۱ که در پیش رو دارید ، نوشته حجه الاسلام و المسلمین آقای حسین دهنوی ، کارشناس برنامه تلویزیونی «گلبرگ» در شبکه سه سیما است که پس از ۶ ماه کارشناسی مسائل مربوط به ازدواج ، اکنون در اختیار شما قرار می گیرد .
کتاب گلبرگ زندگی ۱ که به شکل پرسش و پاسخ آماده شده ، ثمره پاسخگویی به سوالاتی است که جوانان عزیز کشورمان از طریق ایمیل (پست الکترونیکی ) ، پیامک و تلفن در طول مدت برنامه زنده تلویزیونی مطرح کرده اند .
ویژگی پاسخ ها این است که مولف محترم با استفاده از رائحه خوش آیات شریف قرآن و روایات دینی ، از مسائل روان شناختی ، جامعه شناختی و حتی روان پزشکی نیز غفلت نکرده است ؛ بنابراین با جرات می توان گفت که جامع ترین و کاربردی ترین کتاب در زمینه مسائل ازدواج در حال حاضر است که ابعاد گوناگون آن را در نظر دور نداشته .
گزیده ای از کتاب گلبرگ زندگی ۱
ازدواج مهمترین رخداد زندگی ما است . اگر در آن بی دقتی کنیم ؛ اگر شتابزده عمل کنیم و اگر اجازه دهیم احساسمان بر عقل سوار شود و انتخابمان در پرتو اندیشه نباشد ، ضرر خواهیم کرد ؛ پس بیایید عاقلانه ازدواج کنیم و عاشقانه زندگی کنیم .