موضوع این کتاب، شرح زندگی و بیان خاطراتی از شهید «محمود شهبازی» است. کتاب حاضر، با هدف ترویج فرهنگ معنویت و ایثارگری تدوین گردیده است.
اطلاعات کتاب
نام کتاب :
مهاجر: زندگینامه و خاطرات سردار شهید مهندس محمود شهبازی
زندگینامه و خاطرات سردار شهید مهندس محمود شهبازی
نويسنده ، مولف :
گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
گرداوري ، مترجم :
گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
نشر ، ناشر ، انتشارات :
امینان
تعداد صفحه / قطع و نوع جلد :
160 صفحه / رقعی شومیز
نوبت چاپ و سال چاپ :
هشتم 1394
قيمت پشت جلد کتاب ( تومان ) :
25000
موضوع :
زندگینامه و خاطرات سردار شهید مهندس محمود شهبازی
شابک :
9786006400051
تگ ها :
خرید اینترنتی کتاب مهاجر, زندگینامه و خاطرات سردار شهید مهندس محمود شهبازی, گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی, انتشارات امینان
درباره کتاب
کتاب مهاجر, زندگینامه و خاطرات سردار شهید مهندس محمود شهبازی
"موضوع این کتاب، شرح زندگی و بیان خاطراتی از شهید «محمود شهبازی» است. کتاب حاضر، با هدف ترویج فرهنگ معنویت و ایثارگری تدوین گردیده است. در این نوشتار به بیان سرگذشت و شرح خاطراتی از سردار شهید مهندس «محمود شهبازی» پرداخته شده است. عناوین برخی مطالب موجود در کتاب، عبارتند از: مهاجر ناشناخته، استقبال از امام (ره)؛ اخلاق مدیریت؛ موقعیت شناسی؛ سفر حج؛ تنگه گورک؛ انتخاب فرمانده؛ فتح المبین؛ قرارگاه سلمان؛ آخرین لحظات و وصیت نامه."
معرفی کتاب مهاجر (زندگینامه و خاطراتی از سردار شهید مهندس محمود شهبازی)
«مهاجر» در بردارنده زندگینامه و خاطراتی از سردار شهید مهندس محمود شهبازی، کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی است. شهید محمود شهبازی در ۱۳۳۷ در اصفهان زادهشد و در سحرگاه دوم خرداد ۱۳۶۱ در عملیات بیت المقدس در جبهه نهرخین ( جاده اهواز به خرمشهر ) و اندکی پیش از آزادسازی خرمشهر به شهادت رسید. او جانشین فرمانده لشگر ۲۷ محمد رسول الله بود . در بخشی از کتاب که مربوط به سال ۱۳۵۷ است میخوانیم: سال ۱۳۵۷ اوج کارهای محمود بود. از طرفی او دانشجوی فعال و نمونهای بود. نمیخواست از لحاظ درسی از دیگران عقب بماند. او ترمهای اول و دوم را با نمرات بسیار عالی گذراند. از سویی دیگر در کنار تحصیل به امر تدریس نیز مشغول بود. او در مدارس تهران مشغول تدریس شده بود. میخواست هزینههای فعالیتهای انقلابی خود را تأمین کند. این کار روحیهی مدیریت او را نیز افزایش میداد. برادرش برای ادامهی تحصیل در آمریکا بود. محمود، کمک فکری به برادر را از یاد نبرده بود. هر چند او برادر بزرگتر محمود بود و از نیروهای مؤمن دانشگاهی به شمار میرفت. امّا محمود هر از چند گاهی نامهای برای برادر مینوشت و ضمن تشریح شرایط انقلاب و کشور مواردی را متذکر می شد: «برادر جان، در سه محل است که چهرهی حقیقی انسان نمود پیدا میکند؛ یکی در سلول (زندان)، دیگری در بستر مرگ و دیگری در هجرت. پس کوشش کن که همیشه به یاد خدا باشی. (همواره به یاد خدا باشید تا رستگار شوید) و دیگر اینکه سعی کنیم از خوابی که ما را فراگرفته بیدار شویم. به قول مولا امیرالمؤمنین (ع): مردم خواب هستند، زمانی که میمیرند بیدار میشوند. محمود زمانی هم که برای مشایعت برادر به فرودگاه آمده بود یک جلد قرآن به او هدیه داد تا در سفر به آنسوی آبها توشهی راهش باشد.